DÉNESI ÖDÖN PROGRAM

                

                                                  DÉNESI ÖDÖN PROGRAM

                               Kedvezményes telekvásárlási program pécsi fiatalok számára

                                                       Pályázati felhívás

Pécs Megyei Jogú város Önkormányzata alapítói hatáskörében eljárva döntött arról, hogy a Pécsi Vagyonhasznosító Zrt. tulajdonában álló alábbi Mécses utcai telkeket 50 %-os kedvezménnyel értékesíti a pécsi fiatalok számára indított Dénesi Ödön kedvezményes telekvásárlási program keretében.

 

A pályázatok benyújtási határideje: 2021.november 30.

A Pécsi Vagyonhasznosító Zrt. helyszínbejárást is szervez az érdeklődők számára, melynek időpontja: 2021. október 28. és november 15. 10.00 órától 12.00 óráig (Pécs, Mécses utca).

További információk az ingatlanok bemutatásával kapcsolatban: Torma Szilvia + 36 30 282 6493-as telefonszámon vagy e-mailben a torma.szilvia@pvh.hu címen.

Pályázattal kapcsolatban: dr. Golácz Imola +36 30 768 8733-as telefonszámon vagy e-mailben a golacz.imola@pvh.hu címen.

A megvásárolt telkeket csak saját célra lehet használni. Három éven belül használatbavételi engedélyt kell szerezni a telkeken felépített házakra. 

A nyertes pályázók kiválasztásáról bírálóbizottság dönt, amelybe Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata, a Pécsi Tudományegyetem, a Baranya Megyei Szakképzési Centrum, a Pécsi Tudományegyetem Hallgatói Önkormányzata és a Pécsi Vagyonhasznosító Zrt. delegál tagokat.

Eredményhirdetés és szerződéskötés: 2022. március

HELYSZÍNRAJZ

 PÁLYÁZATI FELHÍVÁS letölthető

 PÁLYÁZÓI NYILATKOZAT letölthető

 ADÁSVÉTELISZERZŐDÉS-TERVEZET letölthető

 ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ letölthető